VMVT Club

Πώς γίνεται η σύσταση

shake

Συστήνοντας ένα μέλος του VMVT Club, προάγετε την επαγγελματική αλληλεγγύη, τις νέες γνωριμίες και ουσιαστικά θέτετε τις βάσεις και για τη δική σας ανάπτυξη.

Τι κερδίζετε μετέχοντας σε συστάσεις:

  • Γνωριμίες με τεχνικούς και συνεργεία από 150 κατηγορίες
  • Θέτετε τις βάσεις για την ανάπτυξη του κύκλου εργασιών σας
  • Τη δυνατότητα να προκύψουν επαγγελματικές συνέργειες
  • Την έμπρακτη επιβράβευση από το VMVT Club με αφιερώματα και banners σε όποιους συμμετέχουν ενεργά σε συστάσεις

 

 

Επισημαίνεται ότι όλα τα μέλη τηρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται και διέπονται από σοβαρότητα και διάθεση για ανάπτυξη.

Εξυπακούεται άλλωστε, ότι το σύστημα «συστήνω-συστήνεις» που είναι η βάση λειτουργίας του Club, ταιριάζει απόλυτα με τη νοοτροπία των τεχνικών.

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να συστήσετε ένα μέλος του VMVT Club και να προωθήσετε κι εσείς τις καλές επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ σας:

Χρησιμοποιείστε τη μηχανή αναζήτησης

Βάλτε στη μηχανή αναζήτησης την Ειδικότητα που θέλετε (π.χ. Ηλεκτρολόγος). Το autocomplete ενδείκνυται για χρήση. Δηλαδή, πληκτρολογήστε τα τρία πρώτα γράμματα της λέξης, κάντε μικρή παύση προκειμένου να εμφανιστεί η επιλογή σας και κάντε κλικ επάνω σε ολόκληρη τη λέξη που θα εμφανιστεί. Αυτό τον τρόπο ανίχνευσης τηρείστε τον σε όλες τις περιπτώσεις. Συνεχίστε στη θέση Καλλικρατικός Δήμος. Πληκτρολογήστε το δήμο στον οποίο θέλετε να βρίσκεται το μέλος που θα συστήσετε. Πατήστε enter.

Επιλέξτε το μέλος που θα προτείνετε

Όταν ανοίξει η κατηγορία, θα εμφανιστούν  τα καταχωρημένα μέλη του VMVT Club.  Με κριτήρια τις εξειδικεύσεις που υπάρχουν στο προφίλ του κάθε μέλους, όπως επίσης και τις εργασίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα τους, κάντε μια πρώτη επιλογή.  Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αισθανθείτε πιο σίγουροι για την τελική επιλογή σας. Όλα τα μέλη, όπως κι εσείς, γνωρίζουν τη φιλοσοφία της σύστασης μέσω του VMVT Club και θα ανταποκριθούν με υπευθυνότητα και τις καλύτερες διαθέσεις, προκειμένου να ωφεληθούν και να αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό τη σύστασή σας.

Σύσταση

Πατήστε το κουμπί ΣΥΣΤΑΣΗ που υπάρχει στο προφίλ όλων των μελών. Γράψτε το όνομά σας,  το τηλέφωνό σας και την ειδικότητά σας.

Η σύσταση αυτή θα κοινοποιηθεί στο Club και θα είμαστε υπερήφανοι για τη δραστηριότητά σας ως μέλους.

 

winsuggest

Ολοκληρώστε τη σύσταση με τηλεφωνική επικοινωνία

Προτείνουμε να  κάνετε ένα τηλεφώνημα στο συνάδελφο του Club που έχετε συστήσει. Σκεφτείτε ότι είμαστε όλοι μέσα σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο του Internet για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ. Μια μικρή τηλεφωνική επικοινωνία όπως: «Είμαι ο Νίκος, είμαστε και οι δύο μέλη του VMVT Club, έχω μια δουλειά να κάνουμε μαζί (ή έχω μια δουλειά να σου προτείνω) και θέλω να σε προτείνω στον πελάτη μου (ή να κάνεις μια δουλειά για μένα ή να μου δώσεις μια προσφορά). Η προσωπική επικοινωνία διευκολύνει πάντα τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Μπράβο σας!

Σημαντικό να γνωρίζετε ότι το Club ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ έμπρακτα αυτούς που κάνουν συστάσεις και γνωριμίες και κάνει ιδιαίτερη αναφορά με αφιέρωμα στην πρώτη σελίδα για όσους έχουν τη δυνατότητα να «ανοίξουν δουλειές». Επιπροσθέτως, για κάθε 7 συστάσεις, το Club κάνει Δώρο ένα Banner στην Κατηγορία και το Δήμο του μέλους.

Να γνωρίζετε ότι δεν παίρνετε το «βάρος» της σύστασης που κάνετε στο κάθε μέλος, γιατί εσείς απλά προτείνετε στον πελάτη ή το γνωστό σας να πάρει και από εκεί μία προσφορά. Του κάνετε γνωστό, ότι από αυτό το Club έχει την ευκαιρία να βρεθεί ο κατάλληλος για να κάνει τη δουλειά του. Επί πλέον, έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε στο μέλος που συστήνετε σχετικά με τα στοιχεία του πελάτη σας ή να περιγράψετε την εργασία την οποία προτείνετε.


 Όλα μας τα μέλη λαμβάνουν στο προσωπικό τους mail,

τα βήματα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ!


 

Αν η επαγγελματική σου ειδικότητα
είναι εδώ
,

ΤΟΤΕ γράψε το email σου για να μπεις ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ του vresmastoravrestexniko.

ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΟΥ, η ομαδα του vmvt club θα σε ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.